چای ماچا چیست؟
چای ماچا (Matcha) یک دمنوش و چای سبز پودری مورد علاقه ژاپنیها است که بوسیله آسیابهای سنگی مخصوص، پودر میشود
و در فرهنگ ژاپن، قدمت زیادی دارد.
این گیاه سالها، توسط راهبان بودایی به عنوان یک نوشیدنی دارویی عرفانی مورد استفاده قرار میگرفت. و از آن به عنوان یک نوشیدنی
محبوب ژاپن، در جهان شناخته شده است و جزء اصلی ضیافت چای در این کشور قرار دارد.
ماچا گیاهی بهاره، نسبت به سایر گیاهان مغذی، نحوه نگهداری و خشک کردن بسیار متفاوتی دارد. باید در مکانی با ۹۸ درصد سایه،
خشک شود. میزان پوشش و سایه اندازی، کیفیت نور، دما و دیگر عوامل محیطی، تاثیر زیادی بر کیفیت عطر و طعم برگ چای دارد.
خواص چای ماچا برای سلامتی
همه مواد ضروری برای بدن مثل پروتئین، مواد معطر، کلروفیل اسید سولفوریک ، سلولز، سلولز C، A، B1، B2، B3، B5، B6، E، K، H و ۳۰
نوع عنصر کمیاب در چای ماچا وجود دارد.
۱۰۰ گرم چای ماچا دارای
– ۶.۶۴۱ گرم پروتئین :
به تشکیل پوست و استخوان و سلامت بدن کمک میکند.
– ۲۳.۶۷ گرم شکر:
باعث حفظ شادی و فعالیت بدنی میشود.
– ۵۵.۰۸ گرم فیبر غذایی:
فیبر موجود در ماچا، علاوه بر دفع مواد مضر از بدن، باعث پیشگیری از یبوست و بیماریهای مرتبط با سبک زندگی میشود.
– ۲.۹۴ گرم چربی:
این چربی درحقیقت منبعی برای فعالیت روزانه است.
– ویتامین A :
برای سلامت و زیبایی اثر مثبتی دارد.
– ویتامین C :
همه میدانیم که این ویتامین، سفید کننده و کلاژن ساز پوست و استخوان
– ویتامین K :
با حفظ چسبندگی مواد معدنی استخوان، به پیشگیری از پوکی استخوان و تنطیم تعادل خون کمک میکند.
– ویتامین E :
یک ویتامین ضد پیری و التهاب و مفید برای جوانسازی پوست است.
– ۱۱۹میکروگرم اسید فولیک:
باعث سرکوب رشد سلولهای سرطانی میشود.
– ۱۸ میلی گرم آهن:
این میزان آهن علاوه بر تامین انرژی روزانه بدن برای زنان بسیار مفید است.
– حاوی آنتی اکسیدان است:
مانع پیری پوست میشود.
– وجود نوعی پلی فنل شبه کاتچین در ماچا :
یک ماده ضد التهابی است و باعث تقویت متابولیسم، بهبود گردش خون و کاهش وزن میشود.
-مهمترین خاصیت دمنوش ماچا، کمک به کاهش وزن و لاغری است. اما در کنار یک برنامه رژیم غذایی سالم و سبک زندگی درست،
میتوان با مصرف ماچا، لاغری را جربه کرد. علاوه بر خواص بی نظیری که این نوشیدنی گیاهی، برای سلامتی دارد. چای ماچا آرام بخش
است و علاوه بر بهبود دستگاه گوارش، بر انواع التهاب های مزمن در بدن که ناشی از خوردن و آشامیدن غیر طبیعی است اثر تسکین
دهنده دارد.
طرز تهیه دمنوش ماچا
این چای، نیاز به دم کردن ندارد. کافی است؛ یک تا ۴ قاشق ماچا را در یک لیوان و یا فنجان آب با دمای ۷۵ تا ۸۰ درجه مخلوط کنید و با
حرکات آرام و دایرهای وار دست، خوب به هم بزنید تا کف کند. بهتر است برای این دمنوش از آب جوش استفاده نکنید. چای ماچا را میتوان
با شیر و شکلات و یا قهوه مزه دار کرد و به عنوان یک دمنوش عالی، برای صبحانه و یک نوشیدنی پر انرژی روزانه استفاده کرد.
چه موقع دمنوش ماچا بخوریم؟
توصیه ما این است که برای افزایش انرژی و اثر بخشی بیشتر چای ماچا، قبل از غذا و یا تمرین های ورزشی، مصرف شود. هر چند ماچا در
مقایسه با قهوه افزایش انرژی بیشتری برای بدن دارد اما نسبت به قهوه، اسید بیشتری هم دارد و بهتر است با معده خالی خورده نشود
و بین وعده های غذایی مصرف شود. خوردن ماچا برای نگهبانان و کارمندان شیفت شب که نیاز به انرژی و هوشیاری دارند مفید است.
قیمت عمده و خرده فروشی چای ماچا
خرید و فروش چای ماچا
بسته ۳۰ عدد ساشه نیم گرمی دمنوش ماچا، محصول شرکت ماچانو، ضمن توجه به کیفیت و داشتن تمام مزایا، علاوه بر دسترسی به این دمنوش
گیاهی مصرف ماچا را برای مصرف کننده راحت کرده است. هر عدد ساشه، دارای نیم گرم ماچا است که این میزان برای یک فنجان این دمنوش کافی است.