اگر این غذا را تا به الان تست نکردی؛ حتما امتحانش کن. جدای از مقوی بودن، آنقدر لذیذ و خوش طعم هست که دلتنگ طعمش بشی و برای همیشه در برنامه غذاییت قرارش دهی.

مواد اولیه برای 6 نفر

گوشت: 400 گرم ( دنده یا گردن )

لوبیا (سفید یا قرمز – ترجبحا لوبیا سفید): 200 الی 250 گرم

سبزی شامل تره، جعفری و شنبلیله : 800 گرم

ادویه شامل نمک، فلفل، زرچوبه، ادویه خورشتی : به میزان دلخواه

برنج قهوه ای: 100 الی 150 گرم

آرد کامل جودوسر یا سبوس گندم فرآوری ( تخمیر شده): 1 قاشق غذاخوری

پیاز: 3 عدد متوسط

طرز تهیه خوراک گوشت و لوبیا

پیاز را تا طلایی شدن تفت داده و نصف از آن را برای تزیین کنار بگذار)

گوشت را به بقیه پیاز اضافه کن و تفت داده تا آب گوشت کشیده شود.

سبزی را تمیز کرده و به تکه های چهار سانتی متری خرد کن و تفت داده. سپس داخل گوشت بریز.

لوبیا را هم اضافه کن و به منظور پخت مقداری آب جوش به مخلوط اضافه کن.

زمانی که گوشت و لوبیا نرم شد، نمک، زرچوبه و ادویه را اضافه کن.

برنج قهوه ای را که از قبل به مدت 8 ساعت خیس خورده را اضافه کن تا بپزد.

مخلوط را تا نرم شدن کامل با کوشت کوب بکوب.

در پایان برای به حداکثر رساندن ارزش غذایی یک الی دو قاشق غذاخوری آرد کامل جودوسر یا سبوس گندم فرآوری شده اضافه کن. این پودر کمک می کند غذا به اصطلاح بهتر دست بهم دهد.

کمی حرارت داده تا جا بیافتد.

غذا آماده ست.

در ظرف دلخواه با پیاز و نعناع داغ و روغن زیتون و سبزی شمالی دلار تزیین کن که با این چاشنی طعم فوق العاده به یاد ماندنی را تجربه خواهی کرد.

این خوراک با نان سرو می شود و بهتر است از نان سبوس دار استفاده کنی.