چگونه لب های برجسته داشته باشیم

ساده ترین راه طبیعی برای داشتن لب های برجسته و زیبا

شکی نیست که لب های برجسته و قشنگ، لبخند و چهره ات را زیباتر می کند.

و قطعا هیچ کس نیست که زیبا بودن دوست نداشته باشد.

اما گه گاهی بابت بی توجهی به آن ها دچار عذاب وجدان می شویم

به لب هات گوش بده

روزهایی را به یاد بیاور که لب هایت بر اثر سرما یا گرما خشک شدند، ترک خورده اند پوسته پوسته شده اند

به طوری که با ناخن هایت پوسته ها رو می کنی، با زبانت خیسشان می کنی، شروع سوزش در لب هایت را احساس می کنی، یک حس ناخوشایند به تو دست می دهد.

در این حالت لب هایت دارند در بدترین حالت گریه می کنند و مجبوری به آن ها رسیدگی کنی تا بهبود یابند.

 اما نگذار کارد به استخوان برسد و لب هایت در ویترین چهره ات نمای خود را از دست بدهند.

اجازه نده بخواهی با استفاده از ژل ها و چربی های گران قیمت این زیبایی را برگردانی .

اگرچه نمی دانی با گذشت زمان چه  چیزی در انتظار لب هایت است، خارج کردن این مواد از لب ها

یا

تزریق مجدد ژل و چربی به لب ها که فکر کردن به آن درد آور است.

لب ها اگر مراقبت نشوند زود شکسته می شوند

لب ها اعضایی بسیار حساس و در برابر تغییرات آب و هوایی بسیار آسیب پذیر هستند.

دلیل این موضوع هم نبود رنگدانه و غدد سباسه و تعریق در آن هاست.

ترشح چربی و عرق باعث مرطوب و چرب شدن پوست بدن می شود، اما لب پوست ندارد بلکه مخاط است و از سلول های پوششی تشکیل شده، که آن را در برابر آسیب های ناشی از آب، سرما، گرما، باد و تغییرات دمایی، حتی مصرف مواد غذایی اسیدی و ادویه دار مثل گوجه فرنگی ، لیمو و فلفل حساس تر می کند.

راز ماندگاری لب های زیبا و سفت چیست؟

لب های سفت و زیبا، جذاب به نظر می رسند

مراقبت و رسیدگی از آن ها این جذابیت را برای مدت ها پایدار می سازد.

بیشتر افراد با پر کننده ها لب های خود را برجسته می کنند، اماجالب است بدانی ماده اصلی این پرکننده ها چیست؟

اغلب ژل ها از جنس هیالورونیک اسید و یا از جنس کلاژن هستند که معمولا برای لب مناسب است.

شبیه هر تزریق دیگری در ناحیه صورت علاوه بر درد حین تزریق و تورم پس از آن، احتمال عوارض آلرژیک، احتمال کبودی لب ها و حتی احتمال نتایج نامطلوب مثل غیر قرینگی  -در صورت تزریق با حجم نامتناسب-  وجود دارد.

یک ضرب المثل هست که می گوید سری که درد نمی کند دستمال نمی بندند.

پس چرا این ریسک را قبول کنی و با این خطر زیباییت را تهدید کنی

زمانی که می توانی به صورت طبیعی این استحکام و زیبایی را به لب هات هدیه کنی

با افزایش سن، پوست استحکام، فربهی و درخشش خود را به دلیل تجزیه پروتئینی به نام کلاژن و فیبرهای الاستیک و کاهش ماده مرطوب‌کننده خود بدن یعنی هیالورونیک اسید از دست می‌دهد.

ساخت این عامل محافظت‌کننده در بدن با افزایش سن کاهش می‌یابد.

هیالورونیک اسید HA، هیالورونان -هیالورونیت را بهتر بشناس

هیالورونیک اسید

هیالورونیک ترکیبی طبیعی است که در پوست یافت می‌شود و عملکردهای بسیاری دارد؛

حفظ رطوبت

انعطاف پذیری

کمک به بافت برای ترمیم

حفظ عوامل پوست مانند کلاژن و الاستین

کمک به ایجاد مانعی حفاظتی در برابر میکروارگانیسم‌ها

هیالورونیک اسید به‌منظور پشتیبانی از ساختار صورت و بافت‌هایی مانند لب که ممکن است حجم یا انعطاف خود را به دلیل افزایش سن از دست داده باشند، مانند کوسنی حجیم عمل می‌کنند.

سطح آب پوست را حفظ می‌کند و پوست را شاداب و لطیف نگه می‌دارد.

به صورت گسترده در شکل کپسول، محصولات مراقبت پوست و محصولات تزریقی وجود دارد.

منابع طبیعی هیالورونیک اسید چیست؟

لوبیا قرمز، باقالا

لوبیای قرمز (لوبیا عروس) آب پز و  باقالا باعث تولید مواد اساسی ضد پیری به نام اسید هیالورونیک می شود .

 وقتی ما تازه متولد می شویم پوست ما مملو از این اسید است و به همین جهت است که پوست و لب ها گوشتالو و صاف به نظر می رسد .

با بالارفتن سن مقدار اسید هیالورونیک کاهش پیدا می کند ولی خوردن لوبیای قرمز باعث باعث جبران آن می شود .

هر 2 را می توانی با پودر گلپر، کمی سرکه مورد علاقه ات، فلفل و آویشن طعم دار کنی و خیلی ساده به عنوان میان وعده یا شام میل کنی.

کلاژن

 کلاژن پروتئینی  است که به طور طبیعی در بدن تولید می شود و موجب شادابی و حالت ارتجاعی پوست و لب ها می شود اما از سن ۲۰ سالگی به بعد مقدار آن در بدن کاهش می یابد.

در تزریق کلاژن از کلاژن های حیوانی نظیر گاو یا از نواحی بدن انسان که دارای کلاژن است استفاده می شود.

این سوال را از خودت بپرس چرا با خوردن مواد غذایی مناسب خودم این کلاژن را برای بدنم تامین نکنم؟

ساخت کلاژن بیشتر به طور طبیعی

مواد غذایی سرشار از پروتئین را دریاب

پروتئین شامل دو نوع گیاهی و حیوانی است و خوردن هردو پروتئین الزامی است.

پروتئین ها از اجزایی به نام  اسید آمینه ساخته شده اند.

زمانی که پروتئین هضم می‌شود اسید آمینه‌هایی آزاد می‌کند که نقش موثری در ساخت سلول‌ها دارند.

اگر ذخیره‌ی این اسید آمینه‌ها بالا باشد احیا و بازسازی سلول‌های پوستی و کلاژن به خوبی انجام می‌گیرد.

سینه‌ی مرغ بدون پوست، ماهی، انواع لوبیا، آجیل حاوی پروتئین هستند.

ویتامین C  بیشتر کلاژن بیشتر

دریافت ویتامین C هم به تولید کلاژن در بدن کمک می رساند.

عناب ،لیموترش، کشمش، انبه، کیوی، پرتقال ، گوجه فرنگی حاوی ویتامین C  فراوان است.

هیدراته کردن لب ها

نوشیدن مایعات به خصوص آب به حفظ رطوبت پوست و لب ها کمک می کند. نوشیدن روزانه مایعات باعث توپر به نظر رسیدن لب ها خواهد شد.

در خصوص نحوه رطوبت رسانی از طریق تغذیه با مقالات ما همراه باش.

ویتامین E

این ویتامین باعث حفظ رطویت و افزایش گردش خون در لب می شود.

مواد خوراکی حاوی ویتامین E  : مغزهای تازه گردو، بادام و فندق، مصرف ماهی، اسفناج

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 5 =