پیاز را تفت دهید، گوشت را سرخ کنید و به صورت مجزا بپزید. بسته عصاره قلم گوسفند و پای مرغ را اضافه کنید.
به با پوست و سیب زمینی را نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید. هفت ادویه، فلفل، زردچوبه را در مخلوط قبل تفت دهید، سر شنبلیله و سپس رب را تفت دهید.
سپس کلیه مواد را مخلوط کرده و در پایان پخت لواشک را اضافه کنید تا منجر به ناپز شدن گوشت نشود.
این غذا را با برنج سبوس دار میل نمایید.
ارزش غذایی:
شاخص گلیسمیک
کلی پایین می باشد. (گوشت های تازه صفر، برنج قهوه ای 55، لوبیا 23) و در نتیجه سطح
هورمون رشد بالا می ماند.
این غذا شامل
پروتئین گیاهی و حیوانی سرشار از آمینو اسید است.
لوبیا و گوشت
های تازه سرشار از پتاسیم هستند.
عصاره قلم گوسفند و پای مرغ سرشار از
کلسیم است و غنی کننده این غذا است.
ادویه جات
خشک شده حاوی ویتامین k
هستند و این سطوح بالای این ویتامین با افزایش سلامت استخوان ها و رشد بدن ارتباط دارد.
برنج سبوس دار غنی از منیزیم، روی و
فیبر است.
لوبیا پخته شده سرشار از فیبر است و
جایگاه فیبر در افزایش رشد بدن توسط پایین نگه داشتن سطح انسولین انجام می شود که
در پی آن سطح هورمون رشد را بالا نگه می
دارد.
https://paco.ir/wp-content/uploads/2019/04/خورشت-به.jpg360705pacohttp://paco.ir/wp-content/uploads/2019/03/paco100-67.pngpaco2019-04-29 04:43:272019-08-23 07:05:36طرز تهیه خورشت به اصفهانی با برنج قهوه ای
پاسخ دهید
میخواهید به بحث بپیوندید؟مشارکت رایگان.