خورشت به

طرز تهیه خورشت به اصفهانی با برنج قهوه ای

مواد اولیه برای ۴ نفر:

  • به :  1 عدد بزرگ
  • لوبیا چیتی : 100  گرم
  • روغن : 1 قاشق
  • گوشت تازه : 250  گرم
  • سیب زمینی :  1 عدد کوچک
  • پیاز :  1 عدد متوسط
  • رب : 1 قاشق
  • سر شنبلیله خشک :  یک دوم قاشق
  • لواشک میوه ترش : 100 گرم
  • 7 ادویه، زردچوبه، فلفل، نمک به میزان کافی
  • عصاره قلم گوسفند و پای مرغ : 1 بسته

طرز تهیه خورش به :

  • لوبیا را به صورت مجزا بپزید.
  • پیاز را تفت دهید، گوشت را سرخ کنید و  به صورت مجزا بپزید. بسته عصاره قلم گوسفند و پای مرغ را اضافه کنید.
  • به با پوست و سیب زمینی را نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید. هفت ادویه، فلفل، زردچوبه را در مخلوط قبل تفت دهید، سر شنبلیله و سپس رب را تفت دهید.
  • سپس کلیه مواد را مخلوط کرده و در پایان پخت لواشک را اضافه کنید تا منجر به ناپز شدن گوشت نشود.
  • این غذا را با برنج سبوس دار میل نمایید.

ارزش غذایی:

  • شاخص گلیسمیک کلی پایین می باشد. (گوشت های تازه صفر، برنج قهوه ای 55، لوبیا 23) و در نتیجه سطح هورمون رشد بالا می ماند.
  • این غذا شامل پروتئین گیاهی و حیوانی سرشار از آمینو اسید است.
  • لوبیا و گوشت های تازه سرشار از پتاسیم هستند.
  • عصاره قلم گوسفند و پای مرغ سرشار از کلسیم است و  غنی کننده این غذا است.
  • ادویه جات خشک شده حاوی ویتامین k هستند و این سطوح بالای این ویتامین با افزایش سلامت استخوان ها و رشد بدن  ارتباط دارد.
  • برنج سبوس دار غنی از منیزیم، روی و فیبر است.
  • لوبیا پخته شده سرشار از فیبر است و جایگاه فیبر در افزایش رشد بدن توسط پایین نگه داشتن سطح انسولین انجام می شود که در پی آن سطح هورمون رشد  را بالا نگه می دارد.
0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه + سه =