شیر برنج عسلی

شیر برنج عسلی برای رطوبت رسانی به پوست

این غذا را برای رطوبت رسانی به پوست خشک می توانی در برنامه غذایی بگنجانی

من پوست خشکی داشتم حس بدی داشتم، از این بابت خیلی ناراحت بودم. اذیت می شدم. مدام هم از کرم های مختلف استفاده می کردم اما نتیجه خوبی نمی گرفتم به این خاطر که نتیجه دائمی و راضی کننده نیود. دکتر دهدشتی ( پسر عمو)، یکی از غذاهایی برای برطرف کردن خشکی پوست توصیه کردند شیر برنج بود. درست کردم، نتیجه خوب بود.
این یکی از راه های تغذیه پوست و تامین رطوبت از درون برای پوست هست. در واقع تغذیه در رطوبت رساندن به بدن و پوست خیلی کمک کننده است.
به شما هم پیشنهاد می کنم. در اینجا طرز تهیه این غذا را برایت توضیح دادیم که خیلی ساده بتوانی درست کنی و از طعم بی نظیرش لذت ببری.

شیر برنج همانطور که از اسمش پیداست از شیر، برنج تشکیل شده که برای بهبود خاصیت آن در حفظ جوانی عسل را اضافه می کنیم که باعث طعم دلپذیر آن می شود.

ارزش غذایی

عسل طبیعی هم غذا و هم دارو است

به این دلایل عسل را در برنامه غذاییت استفاده کن

1# عسل با کیفیت بالا حاوی بسیاری از آنتی اکسیدان های مهم شامل اسیدهای آلی و ترکیبات فنلی مانند فلاونوئیدها است. آنتی اکسیدان های عسل، آسیب های ناشی از هوای آلوده را کاهش و سرعت جایگزینی سلول های سالم پوست را افزایش می دهد.

2# رطوبت رسان طبیعی پوست است، بخشی از اثر مرطوب کننده عسل، ناشی از این است که عسل از تبخیر آب موجود در بافت پوست جلوگیری می کند و بخشی از آن به دلیل توانایی آن در جذب رطوبت (یعنی جذب آب از هوا) است و بخش دیگر آن ناشی از اسیدیته ی آن است، این اسیدیته به ترمیم پوست آسیب دیده کمک می کند.

3# باعث فعال شدن آنزیم هایی می شود که تولید لیپیدهای چربی پوست را افزایش می دهند. به دلیل همین ویژگی، جذب کننده رطوبت است که عسل با بیرون کشیدن آب از پوست پُف کرده، آن را قوام می بخشد و باعث طراوت پوست می شود.

شیر

شیر حاوی طیفی گسترده از مواد مغذی، از جمله ویتامین های B12  و ویتامین D، مواد معدنی مانند پتاسیم، منیزیم و… است.

ویتامین B12  به بازسازی سلول های پوستی کمک می کند و از ایجاد لکه های پوستی جلوگیری می کند.

شیر یک منبع کامل پروتئین است و 9 اسید آمینه حیاتی بدن را داراست باعث بهبود روند کلاژن سازی پوست و افزایش استحکام پوست می شود.

دستور العمل 1 # مواد اولیه (برای 1 نفر)

برنج نیم دانه ایرانی : نصف پیمانه

آب : 1.5 پیمانه

شیر : 2 تا 3 لیوان

زیره : یک قاشق چای خوری

عسل : 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه شیر برنج

برنج را 2 ساعت قبل از پخت خیس کن.

ابتدا برنج را درون یک و نیم لیوان آب در حال جوش درون قابلمه ریخته.

منتظر می مانی تا کاملا پخته و نرم شود و آب برنج تمام شود.

سپس شیر را به برنج اضافه می کنی و بهم می زنی .

حرارت را کم می کنی تا شیر به برنج جذب شود و زیره را اضافه کن.

ترکیب را بهم بزن، منتظر بمان تا برنج کاملا له شود، دقت کن ترکیب ته نگیرد.

حدود 1 ساعت زمان برای پخت لازم است.

به دلیل آسیب پذیر بودن آنزیم های عسل در اثر حرارت، پس از سرد شدن عسل را اضافه کن.

غذا را در ظرف مورد نظر بریزی و با عسل و مغزجات تزیین کنی آماده سرو است.

در صورت تمایل می توانی از شیره انگور یا شیره خرما حتی دارچین نیز استفاده کنی.

زیره طبع گرم دارد و گلاب متعادل کننده طبع است و ترکیب های خوشمزه در شیر برنج هستند.

دستور العمل 2 # مواد اولیه (برای 4 نفر )

می توانی گلاب را به عنوان جایگزین زیره استفاده کنی هر دو را تست کن. علاوه بر اینکه طعم های متفاوت تو را هیحان زده می کنند و تنوع غذایی هم نیازهای متفاوت بدن را برآورده می کند.

برنج نیم دانه : 200 گرم (1 پیمانه)

آب : 5 برابر برنج

شیر : 2 لیتر

گلاب : نصف پیمانه

اگر پوست خشک داری می توانی دست به کار شوی و همین امروز این وعده غذایی ساده را برای خودت تدارک ببینی.

0 پاسخ

پاسخ دهید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده − 2 =